lezen

Leesboeken op onderwerp

Winnaars iPad bekend

Winnaars iPad bekend

De winnaars van de VakantieBieb-winactie zijn bekend! Uit alle inzendingen zijn de vijf origineelste, creatiefste en leukste gekozen en beloond met een iPad mini. 

Boekenweek voor Jongeren

shortlist boekenweek

10 boeken maken kans op de titel Beste Boek voor Jongeren. Dit is dé prijs tijdens de Boekenweek voor Jongeren eind september. Bekijk hier alle genomineerde titels.

Boeken lezen voor school

Lezen voor de lijst

Zoek je een leesboek voor school? Met Lezen voor de lijst vind je het boek, e-book of luisterboek dat bij je past. De boeken zijn ingedeeld op niveau en genre. Heel handig!

Leestip: De geniale vriendin

Lila en Elena groeien samen op in de jaren vijftig. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Elena mag wél verder leren, maar beseft heel goed hoeveel slimmer en mooier Lila is.

De 10 nieuwste boeken

Luisterboeken

LuisterBieb

Weet je dat je ook naar boeken kunt luisteren? Dat kan met de LuisterBieb-app. Download de app en begin direct met luisteren naar een van de vele boeken in de LuisterBieb!

Boeken lezen op je mobiel

Alle e-books

E-books zijn boeken die je kunt lezen op je tablet of telefoon. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen! Bekijk alle boekentips op Instagram.